Over mij

Hoi! Ik ben een creatieveling, wanna-be-alternativo en een ginger. Ik ben een denker en piekeren kan ik dan ook als de beste. Licht is mijn lievelingskleur, samen met zachtgroen. Ik ben een selectief perfectionist - als mijn bureau niet leeg is is mijn hoofd dat ook niet.

Ik ben eindelijk klaar met het vwo en heb inmiddels de vooropleiding Art & Design (ArtEZ) in Arnhem met succes afgerond (want ik ben aangenomen YAAAY). Momenteel doe ik een tussenjaar - oftewel, genoeg tijd om doordeweeks andere leuke dingen te doen én natuurlijk te bloggen. Fotografie, gitaar spelen, Photoshop, mediteren - ik wil het allemaal leren.

Ik ben Merle - zeventien jaar, roodharig, blauwogig, dagdromig. Al heel lang heb ik een blog willen beginnen, maar voorheen had ik altijd last van de drukte die school met zich meebracht, waardoor ik weinig tijd overhad voor andere hobby's. Ik houd ontzettend van schrijven - bloggen, maar ook fictie en poëzie - en lezen. Daarnaast teken ik heel graag en vind ik het super dat ik volgend schooljaar een opleiding tot grafisch ontwerper mag gaan doen - ook dat doe ik dus volop in mijn vrije tijd. Verder houd ik ook van zingen en acteren.

Deze blog zal een samenraapsel zijn van alles waar ik mij graag mee bezig houd: schrijven, dichten, lezen, tekenen, (grafisch) design, filosofie, zingen, misschien wel mindfulness, muziek, een vleugje fotografie hier en daar. Over alles waar ik wat van vind of wat me boeit. Want niet alleen de storm in mijn hoofd bloedt soms onwillekeurig mijn digitale papier in, maar ook deze blogposts zullen waarschijnlijk komen en gaan. Blijf plakken als je zin hebt, of als je mijn gedachtestormen durft te bezeilen, maar als je dat niet wil, is het ook prima. Het komt en het gaat, en soms komt het niet. En dat is oké.

Dus ben je enthousiast, nieuwsgierig, of gewoon benieuwd? Blijf hangen en misschien verblijd ik je soms wel met een verlegen kunstwerkje, wat schrijfsel of een stukje gedachtegoed!