Over mij

Hoi! Ik ben een creatieveling, wanna-be-alternativo en een ginger. Ik ben een denker en piekeren kan ik dan ook als de beste. Licht is mijn lievelingskleur, samen met zachtgroen. Ik ben een selectief perfectionist - als mijn bureau niet leeg is is mijn hoofd dat ook niet.

Ik ben eindelijk klaar met het vwo en heb inmiddels de vooropleiding Art & Design (ArtEZ) in Arnhem met succes afgerond (want ik ben aangenomen YAAAY). Momenteel doe ik een tussenjaar - oftewel, genoeg tijd om doordeweeks andere leuke dingen te doen én natuurlijk te bloggen. Fotografie, gitaar spelen, Photoshop, mediteren - ik wil het allemaal leren.

Ik ben Merle - zeventien jaar, roodharig, blauwogig, dagdromig. Al heel lang heb ik een blog willen beginnen, maar voorheen had ik altijd last van de drukte die school met zich meebracht, waardoor ik weinig tijd overhad voor andere hobby's. Ik houd ontzettend van schrijven - bloggen, maar ook fictie en poëzie - en lezen. Daarnaast teken ik heel graag en vind ik het super dat ik volgend schooljaar een opleiding tot grafisch ontwerper mag gaan doen - ook dat doe ik dus volop in mijn vrije tijd. Verder houd ik ook van zingen en acteren.